Zoeken naar wat te doen

Uw zoekactie voor wat te doen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  

Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Maik 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jonger dat wil gepijpt worden of wil experimenteren
Hi jij student die nog leeg wil pijpen of me neuken , ontvang enkel reageer met je stats en wat u wil doen of laten doen. Niet ouder dan 24j ik gewillige versa  

Jonger dat wil gepijpt worden of wil experimenteren
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Hoi, ik m42j 1m80 95kg zoek een leuke jongen om regelmatig af te spreken en leuke tijd te hebben samen regio Zandhoven - Zoersel - Grobbendonk. Kan soms ontvangen, cardate of buiten is ook mogelijk. Jij bij voorkeur tussen 18 en 30j. Antwoord met foto en stats en wat je wil doen en hoe jij het ziet. Geile grtjs x  

Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Cumsletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Enorm geil van het weer
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk!! Nu! Geen bla bla ik wil enkel foto lul en we spreken verder af!  

Enorm geil van het weer
Kim 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Wie komt straks ?
Zoek een jongen die bereid is me te komen pijpen en rimmen. Niet enkel pijpen dus. Graag je stats en een beschrijving wat je wil doen en een foto. Tot straks ? X .  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Roadrunner 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
M 47 175 75 16*5 sportief, creatief, hetero maar spanningzoeker. Voel me niet aangetrokken tot mannen maar vind het wel fijn om er af en toe eens mee te spelen. Leven doen we maar één keer en we moeten toch alles eens geprobeerd hebben :-) Zelf hou ik van bijzondere ervaringen. Heb jij een ideetje om te doen tussen nu en 13u? Stuur even, ik antwoord sowieso. Ciao !  

Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
Nico 54 jaar West-Vlaanderen - Menen
Scheerbeurt?????
Welke jongen of man mag ik KOMEN scheren . Wie wil morgen zijn ballen en lul en lontje lekker kaal geschoren zijn ik kom dat naakt voor je doen . Én heb je scheergerief en kan je morgen maandag om 17u ontvangen. Ik zal je een lekker in 69 een goede peins massage geven .  
sletje 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Training tot beter sletje
Ik ben een slanke jongeman op zoek naar iemand die me verder wilt trainen als braaf sletje. Mij eens goed gebruiken als pijpsletje, mijn kontje doen wennen met speeltjes,... alle geile voorstellen zijn zeer welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10